Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@16:58:01 GMT

علی صادقی: به جای دستمزد به من فحش می‌دهند

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۲۴۱۶۹

علی صادقی: به جای دستمزد به من فحش می‌دهند

جز مهران مهام با کسی مشکل ندارم.به جای حساب و کتاب یک خانه به سعید آقاخانی دادند که کنار رودخانه و در طرحی افتاده که باید خراب شود!

به گزارش مشرق،در تلویزیون و سینما زمانی که از کاری استقبال می شود، صاحبان آن اثر به دلیل رضایت مردم به فکر ساخت قسمت های بعدی آن می افتند.سریال «نون.خ» به کارگردانی سعید آقاخانی و تهیه کنندگی مهدی فرجی هم جزو همین دست آثار است که با بهره گیری از جذابیت های داستانی، ساختاری و به خصوص نمایش زیبایی‌های استان کرمانشاه و استان کردستان باعث شده مخاطب بعد از پخش دو فصل از آن، کماکان آن را دوست بدارند و پیگیر روایت های تلخ و شیرین نورالدین خانزاده و خانواده اش را باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی صادقی هم که حالا دیگر پای ثابت سریال های طنز تلویزیونی است، در «نون.خ» نقش سیروس، داماد نورالدین خانزاده را بازی می کند. دامادی که تمام مسوولیتش به گردن پدرهمسرش است و جز دردسر چیزی برای این خانواده ندارد. با صادقی در جام جم آنلاین به بهانه پخش سری سوم این سریال در نوروز گفت و گو را آغاز کردیم، اما بحث به موارد دیگری هم کشیده شد که در ادامه می خوانید.  

محمد شایسته که به من می گوید بیا در فیلم «۵۰ کیلو آلبالو» یک سکانس مهمان بازی کن، یک سکانس می‌شود شش سکانس. بعد از آنطرف تمام تیزرهای تبلیغاتی اش را از پلان هایی انتخاب می کند که من بازی کردم و در نهایت چند سال پیش ۱۵ میلیارد هم می فروشد! بعد زمانیکه به او می گویم حالا که سکانس من، سکانس مهمان نبود و کل تبلیغاتت هم از پلان های من است حداقل یک دستمزدی هم به من بده، فحش می دهد!

می خواهم به عنوان اولین سوال از شما بپرسم که چطور شد بعد از فصل دوم که در سریال «نون.خ» حضور نداشتید، دوباره به این مجموعه برگشتید؟
من از سریال «نون.خ» نرفته بودم که حالا بخواهم برگردم. در فصل دوم این سریال داستان طوری پیش رفت که نیازی به حضور من نبود. ضمن اینکه زمان فیلمبرداری سری دوم این مجموعه سر کار دیگری بودم و از آنجا که تصویربرداری«نون.خ» هم در مناطق سختی انجام میشد دیگر انقدر انرژی نداشتم که بخواهم همزمان در هر دو کار بازی کنم.
خودتان با سعید آقاخانی صحبت کردید که هیچ سکانسی در فصل دوم برای شما نوشته نشود؟
بالاخره با سعید هماهنگ شد که در فصل دوم، داستان طوری باشد که در حد چند سکانس هم که از قبل تعیین شده بود، داماد این خانواده حضور نداشته باشد.
پس اینکه در طول ساخت فصل اول سریال دچار یکسری کشمکش ها و اختلاف های نه چندان پررنگی شده بودید، صحت ندارد؟
اصلا. خدا را شکر، جز همان اختلافاتی که از سالهای دور با مهران مهام دارم، با کسی مشکلی ندارم.
ماجرای اختلاف شما با مهران مهام چیست؟ من تا امروز هیچ حرفی راجع به کاری که این آقا و آقایان در حق من و خیلی های دیگر  انجام دادند، نزدم. حتی چند بار که به برنامه زنده تلویزیونی دعوت شده بودم، به من گفتند که اگر گله و شکایتی داری بگو که ما پخش کنیم، اما باز حرفی نزدم. منتها الان فکر می کنم که بد نیست مردم این چیزها را بدانند و آگاه باشند که اگر بازیگر پرکاری یکدفعه تغییر مسیر می دهد شاید در مسیر این جور آدم ها قرار گرفته. ماجرای اختلاف من با مهران مهام هم به سالهای دوری برمی گردد. سالهایی که رضا عطاران و سعید آقاخانی خیلی سریال سازی می کردند. زمان سریال های «متهم گریخت»، «زن بابا»، «سه در چهار» و غیره و من از همان سالها دیگری هیچ کاری با این آقایان انجام ندادم. اول آمدند یک خانه برای رضا عطاران سند زدند و بعد آن را برای بقیه بچه های گروه تابلو کردند که تو با ما راه بیا و به عنوان تمام دستمزد یا نصف دستمزد این خانه را بگیر. اینها شگردشان همین است. قرارداد نصفه با بازیگران می بندند و برای مابقی دستمزد را می‌گویند به جای پول، خانه و از این چیزها به نامت می زنیم! و بعد هم وقتی چند کار با آن بازیگر انجام دادند و به قول معروف خرشان از پل گذشت، می گویند نه آقا نمی شود! یعنی هم دستمزد بازیگر را نصفه می دهند و هم استفاده خودشان را می برند. این کار را با خیلی ها کردند. در همان سالها که می گویم به جای حساب و کتاب یک خانه به سعید آقاخانی دادند که کنار رودخانه و در طرحی افتاده که باید خراب شود!


بگذریم؛ فکر می کنید «نون.خ۳ » می تواند موفقیت های چشمگیر فصل های پیشش را تکرار نماید؟ چرا نتواند! واقعیتش خودم «نون.خ ۳» را بیشتر از فصل های دیگرش دوست دارم. چون شوخی هایش بیشتر و دلنشین تر است. تغییرات آنچنانی هم نسبت به دو فصل قبلش نکرده، فقط غالب سوژه داستان این بار در شهر نمی گذرد و لوکیشن اصلی در همان روستای محل زندگی شان است. 
شما تجربه حضور در سریال های نوروزی را زیاد داشتید. این مناسبتی بودن کارها برای شما اهمیت دارد؟
برای من سریال مناسبتی با سریال های دیگر تفاوتی ندارد. بیشتر سعی می کنم با گروههای خوب کار کنم، گروههایی که دنبال برداشتن کلاه دیگران نباشند. الان هم بیشتر رفقای خودم مثل سعید آقاخانی، رضا عطاران، مجید صالحی و... برای کار به من زنگ می زنند و دیگر خیلی پیگیر نمی شوم که فلان کار را برای کجا و چه شبکه ای می خواهی بسازی. بعد از اینهمه سال ما همدیگر را می شناسیم و از آنجا که می دانم آنها خود زندگی واقعی را دستمایه کارهایشان در فرم و محتوا قرار می دهند، سبک شان را دوست دارم و سر کارهایشان می روم.   
یعنی برای کارهای کارگردان هایی که نمی شناسید، وسواس بیشتری به خرج می دهید؟
نه آنقدرها. اتفاقا همین چند روز پیش پیشنهاد بازی در فیلمی جدی به کارگردانی محمد کارت به من شد که سر مبلغ با هم کنار نیامدیم. البته خودم هم خیلی راغب نبودم، کار جدی بازی کنم.
برعکس شما، معمولا بازیگرانی طنز از این بابت گله دارند که نقش های جدی به آنها پیشنهاد نمی شود. به هر حال متأسفانه در کشور ما اگر بازیگری در نقشی خوب ظاهر شود، پس از آن مدام نقش های مشابه به او پیشنهاد می‌شود...
ببینید، واقعیتش من بازیگر نیستم. در رودربایستی وارد این کار شدم و از همان اول هدفم این بود که مردم را شاد کنم. چون مردم ما مدام در معرض انواع و اقسام بدبختی ها و بدبیاری ها هستند و دلم می خواهد لبخند به لب شان بیاورم. بعد هم الان همه نقش جدی بازی می کنند، حالا یک نفر هم بازی نکند  مگر چطور می شود!
پس خیلی وسوسه دیده شدن ندارید؟
دیگر چقدر من را ببینند. من که الان با صدتا ماسک هم به خیابان بروم از پشت سر من را صدا می زنند. ۱۰ سالم بود که وارد بازیگری شدم و الان ۴۰ سالم است. در این ۳۰ سال به تجربه دیده ام که اتفاقا کسی موفق می شود که فارغ از هر حاشیه و جنجالی راه خودش را می رود. 
در بازی‌های تان نوعی شیرینی توأم با شیطنت وجود دارد که هیچوقت تکراری نمی شود و مورد توجه مخاطبان تا امروز قرار گرفته. برای خودتان چطور، بعد از اینهمه سال احساس خستگی از اینهمه نقش های تکراری نمی کنید؟ بله، جدیدا از هر پروژه ای که زنگ می زنند به جای اینکه خوشحال شوم، ناراحت می شوم. بازیگری دیگر برایم یک جور چالش شده که دوباره باید وارد یک دفتر شوم و متنی را جلویم بگذارند که در آن یا باید زن بگیرم یا با پدرزنم مشکل دارم! نمی دانم مشکل از کمبود سوژه است یا سلیقه مخاطب یا که چه! با این وجود، مردم از من خسته نشده اند. در هر کاری که بازی کرده ام، گل کرده. واقعیتش را بخواهید، من برای هر کاری تمام توانم را می گذارم. نه تنها برای نقش خودم بلکه برای دیگر نقش ها. اگر همبازی ام گارد نداشته باشد، دیالوگ ها یا نکاتی که برای کاراکتر او به نظرم بهتر بیاد را به او هم می گویم. چون همیشه هدفم خوب شدن کلیت کاری است که انجام می دهم. کارگردان هایی که با من کار کرده اند، به غیر از کاری که با من انجام داده اند کارهای دیگری هم انجام داده اند، اما خودتان ببینید سکانس یا پلان کدامیک از کارهایشان را در اینستاگرام شان می گذارند. 
کرونا چه تاثیری بر شرایط کار در پروژه های سینمایی و تلویزیونی گذاشته است؟ خیلی کار را سخت کرده، مخصوصا برای بازیگرانی که بدون ماسک جلوی دوربین می روند. البته این قضیه باید برای تهیه کنندگان محترم مهم باشد که نیست. جدیدا هم موقع قرارداد بستن طوری صحبت می کنند انگار نه انگار که ما جانمان را کف دست مان می گیریم و بازی می کنیم. به جای اینکه در چنین شرایطی بازیگر را راضی نگه دارند، توقعات آنچنانی هم دارند.
این انتقادات را به مهدی فرجی، تهیه کننده سریال «نون.خ» هم دارید؟
نه. آقای فرجی از تهیه کنندگان خوبی است که همیشه از کار کردن با ایشان لذت می برم، اما بالاخره تهیه کنندگانی هم داریم، مثل محمد شایسته که به من می گوید بیا در فیلم «۵۰ کیلو آلبالو» یک سکانس مهمان بازی کن، یک سکانس می‌شود شش سکانس. بعد از آنطرف تمام تیزرهای تبلیغاتی اش را از پلان هایی انتخاب می کند که من بازی کردم و در نهایت چند سال پیش ۱۵ میلیارد هم می فروشد! بعد زمانیکه به او می گویم حالا که سکانس من، سکانس مهمان نبود و کل تبلیغاتت هم از پلان های من است حداقل یک دستمزدی هم به من بده، فحش می دهد! چه می توانم بگویم! به جای دستمزد، فحش می دهند! . این ها جلوی پایشان را می بینند، به جای اینکه دستمزدم را حساب کنند و ۱۰ تا کار دیگر با من انجام دهند و بیشتر پول در بیاورند، فقط همین امروزشان را می بینند.   منبع: جام جم آنلاین

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا رضا عطاران سعید آقاخانی مجید صالحی سعیدآقاخانی علی صادقی محمد کارت رضاعطاران متهم گریخت مهدی فرجی مهران مهام سعید آقاخانی سکانس مهمان مهران مهام یک سکانس فصل دوم نقش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۴۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی

همشهری آنلاین: مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.
همچنین در این زمینه امید علی مسعودی؛ عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم ها می گوید: «پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم های نمایش خانگی در ایران و کشورهای عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکوهای نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشورهای عرب زبان به شمار می‌رود. این سریال دست روی کاراکتری گذاشته که تاریخ درباره آن روایات متعددی را مطرح کرده و تاکنون دستمایه ساخت بازی‌های ویدیویی مشهوری با نام «اساسینز کرید» (فرقه آدمکشی) و تولید فیلم و سریالی به همین نام بر اساس این بازی و حتی نوشته شدن یک سری رمان و کمیک بوک (داستان مصور) از روی آن بوده است.» وی در ادامه یادآور می شود:«نوجوانان جهان با دنیای دروغینی که کمپانی فرانسوی بازیسازی یوبیسافت از جهان حشاشین ساخته آشنایی دارند و متاسفانه فریب قصه‌های دروغ این بازی و مشتقات آن (کتاب‌ها و سریال و…) را خورده‌اند. پیش از این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ ای اقدام شایسته‌ای در برابر دروغ‌هایی که در این فرنچایز بازی ویدیویی مطرح شده انجام نداده بود و حالا با تولید و انتشار سریال مذکور از شبکه نمایش خانگی ساترا نیز در معرض آزمونی تازه قرار گرفته است.
برجسته کردن فرقه ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به اسلام و به خصوص به شیعه‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال تاکید میشود که تروریست از جهان عرب متولد نشده است بلکه شهرهای ری، قم و اصفهان را منشاء تروریست معرفی میکند. »
همچنین مسعودی در بخش دیگر صحبت هایش تصریح می کند:«تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلنامه آن وارد است در پلتفرم های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال های خارجی نیز همچون سریال های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.
حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین آیین نامه محتوایی شبکه نمایش خانگی است پیشنهاد میکنم در این آیین نامه انتشار سریال های خارجی نیز مشمول ممیزی پیشینی شود چون زمانی که سریالی خارجی از شبکه نمایش خانگی پخش میشود، قطعا حتی اگر بعدا از شبکه نمایش خانگی حذف شود، دیگر این حذف کارایی لازم را نخواهد داشت، ضمنا توجه به این نکته ضروری است که پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده های ایرانی خواهد داشت. »

کد خبر 847539 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مصر خبر مهم فیلم و سریال ایرانی فیلم و سریال خارجی

دیگر خبرها

  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • این سکانس خلیل و سلمان در سریال نون خ پربازدید شد | ویدئو
  • برای کار التماس نمی‌‌کنم
  • شایعه جنجالی درباره دستمزد شهاب حسینی در سریال گناه فرشته
  • سکانس‌هایی از فیلم شماره ده
  • دلیل غیبت سعید صادقی برابر آلومینیوم
  • سکانس‌هایی از فیلم ممیرو
  • علی مصفا: فیلیمو عمدا «نبودن» را تبلیغ نکرد و سرم منت گذاشت!
  • دانلود پدرخوانده فصل ۳ قسمت ۱ اول ( قسمت 1 فصل 3 پدرخوانده ) با حجم نیمه رایگان
  • تغییر صدا و چهره رحمان و رحیم سریال پایتخت بعد ۹ سال (فیلم)